Knallert 2023

Den ultimative roadtrip med maksimum 49,9 cc. På en gammel knallert gennem Tyskland, Belgien, Luxembourg, Frankrig og Holland

Indtil videre har denne udgave kun været tilgængelig i Holland, men det ændrer sig nu. Carbage run knallertudgaven køres nu for 10. gang. For hollændere, tyskere  men nu også for deltagere fra Skandinavien.

Hvornår?
Carbage run knallertudgaven køres 11.-15. september 2023.

Ruten
Vi starter i Emsland, Tyskland. Dette er også målet. Så du kan tage din bil (og trailer hvis du vil) til at transportere din knallert og lade den være der under turen. Vi kører gennem Tyskland, Luxemburg, Belgien, Frankrig og Holland. Der er 5 køredage, og afstanden er mellem 200 og 250 kilometer om dagen.

Udfordringen
Udfordringen er at foretage en eventyrlig roadtrip på en knallert, der er mindst 20 år gammel og ikke er mere værd end 5.000 DKK. Hastighed eller tid er aldrig målet. Denne roadtrip handler kun om sjov, eventyr og venskab. Sammen med en gruppe på 500 knallerter kører du de smukkeste veje, besøger steder, du aldrig har set før, og under turen får du skøre udfordringer, der vil bringe dig i akavede situationer.

Knallerten

  • Minimum 20 år gammel
  • Maksimal værdi 5.000 DKK
  • Maksimum 49,9 cc
  • Ikke mere end 2 hjul
  • Skal være i stand til at nå en hastighed på 40 km/t
  • Kan ikke registreres som en Mofa/motorcykel eller anden type køretøj. Kun knallerter.
  • Den skal have gyldig tredjepartsforsikring og forsikring for den person, der kører den
  • Ikke mere end 1 person pr. Knallert

Tilmelding
Prisen for en billet til 1 knallert/person er 249,- Euro. Oven i det kan du købe en campingbillet for 69 Euro pr. person, og for det får du 6 overnatninger på Carbage run campingpladsen (natten før begivenheden plus natten efter afslutningen). For at parkere din bil på start-/målområdet betaler du 29 Euro for ugen, og 49 Euro, hvis du medbringer en trailer.

Du deltager altid i hold, der består af mindst 2 personer. På denne måde har du altid en makker, der passer på dig, og omvendt, så det er af sikkerhedsmæssige grunde. Der er INGEN UNDTAGELSER fra denne regel. Der er ingen grænse for det maksimale antal holdmedlemmer.

Vejhjælp
Hvis din knallert bryder sammen (hvilket er meget sandsynligt), er der en crewbil, der kan hente dig og køre dig til campingpladsen, hvor vi slutter den pågældende dag. Vi tilbyder ikke tekniske tjenester, kun transport. Men hey: der er 500 mennesker med masser af reservedele og viden til at hjælpe dig. Der er 3 crewbiler (varevogne + trailer), der kører hele ruten på 3 forskellige fastsatte tider. Det er ikke en taxitjeneste, så nogle gange skal du vente lidt, men de vil aldrig efterlade dig, hvis du informerer dem i tide. De sætter dig af på campingpladsen og transporterer dig ikke rundt hele ugen. Crewbilen henter kun knallerter med rigtige problemer, ikke dem med punkteringer.

Regler
Ved tilmelding accepterer du reglerne for 2023 knallertudgaven (PDF) .

Tilmelding
Du kan tilmelde dig her: Billetshop til Carbage Run knallertudgaven.

Er du ikke overbevist endnu? Se denne video