FAQ

Er Carbage run noget for mig?
Carbage run er for alle! Du behøver bare en bil, som er mindst 15 år gammel samt et 2 år gammelt kørekort! Vi sender dig et par klistermærker – og du er klar!  Du kan tilmelde dig, før du har bil og deltagere på plads.

Alle vores Carbage run events har haft deltagelse af universitetsstuderende, landmænd, læger, håndværkere og direktører m.fl. på tværs af alder og køn. Fælles for dem alle er lysten til at tilbringe en uge på de europæiske landeveje med masser af sjov og udfordringer. Se vores seneste billeder på facebook – klik her Se vores seneste videoer på facebook – klik her Tjek eventuelt videoer på Youtube postet af Carbage runnere – klik her Tjek Carbage runneres egne billeder – klik her

Hvad er en gammel spand?
For det første skal alle biler være mindst 15 år gamle. Værdien af bilen kan variere, men vi accepterer ikke dyre show biler. (Det er Carbage run!) Hvad du derudover vælger at investere i bilen så som motor og udsmykning etc. Er helt op til dig selv. Aldersgrænsen er derimod en regel, vi ikke afviger fra. The Carbage run udfordringen er enkel: Kør 3.000 km gennem mange forskellige lande på 5 dage i din helt egen unikke gamle spand. Nu er det bare op til dig at tage imod udfordringen! Kontakt os via e-mail: info@carbagerun.dk, hvis du ikke er helt sikker på bilens værdi, så finder vi ud af det sammen.

Hvad hvis bilen bryder sammen under turen?
Så har du en udfordring! Og det er præcis udfordringen, som The Carbage run handler om: At holde den kørende gennem hele turen. Det betyder, at vi ikke hjælper dig med tekniske problemer, og vi slæber heller ikke din bil. Du er på egen hånd! Men selvfølgelig er der en masse andre mennesker, som vil hjælpe, hvis de ser dig langs ruten, med en bil der er brudt sammen. Som oftest vil du være i stand til at få repareret bilen med hjælp fra andre Carbage runnere. Hvis ikke, kan du altid tilkalde vejhjælp, som du kan abonnere på i Danmark eller tilkalde lokal vejhjælp i det land, du er i (ADAC i Tyskland). Du vil naturligvis få al relevant information, tips og tricks i The Carbage run Roadbook, som du vil modtage kort før start.

Er det svært at forsikre min bil?
Nej! Carbage run handler ikke om fart og om at komme først. Det er et Road Trip. Der vil altid være et forsikringsselskab, som vil sælge dig en ansvarsforsikring. Husk at meddele dit forsikringsselskab om din deltagelse.

Hvor kan jeg sove under turen?
Du har mulighed for at booke plads på The Carbage run camp site, som vi vil sætte op hver dag. Et campingpas for alle 6 nætter koster 68 euro pr. person. Det er ikke 5-stjernet camping, men hallo! Det er The Carbage run, og det er stedet, hvor Carbage runnere mødes og fester. Vi sørger naturligvis for toilet- og badefaciliteter, adgang til billig mad og drikke samt musik. Vil du overnatte på hotel? Ingen problem! Bare book dem selv og lad vær med at bestille vores campingpas.

Jeg har ikke en bil endnu, kan jeg tilmelde mig?
Ja selvfølgelig, bare tilmeld dig – du kan indtaste alle bilens oplysninger senere. Jo før jo bedre! Du bestemmer selv dit teamnr. og teamnavn. De gode numre forsvinder hurtigt! Deadline for indskrivning af bilens oplysninger er 6 uger før start.Vi sender dig en påmindelse, hvis oplysningerne ikke er indsendt rettidigt.

Jeg ved endnu ikke, hvem som skal deltage sammen med mig – kan jeg tilmelde mig?
Absolut – du kan ændre og tilføje teammedlemmer indtil 6 uger før start. Jo før jo bedre! Du bestemmer selv dit teamnr. og teamnavn. De gode numre forsvinder hurtigt!

Hvornår er deadline for tilmelding?
Du kan tilmelde dig lige indtil det øjeblik, hvor vi når det maksimale antal biler. Så hvis du vil sikre dit team en plads samt valgfrit teamnummer, skal du tilmelde dig så hurtigt som muligt.

Hvor mange teammedlemmer kan være i en bil?
Minimum antal er 2 personer. Maksimum antal deltagere pr. bil er begrænset til det antal personer, din bil er godkendt til.

Jeg har tilmeldt mig, hvornår modtager jeg mere information?
Du vil modtage den komplette Carbage run Roadbook kort før start via e-mail. I mellemtiden kan du følge os på Facebook for at holde dig opdateret.

Er det tilladt at have sponsorreklame på min bil?
Absolut, alle som ønsker at bidrage til dit eventyr er mere end velkomne til at gøre det. Vi vil sørge for at det pågældende event vil få medieopmærksomhed, så også dine sponsorer bliver glade. Flere medier laver tv/billed-reportager. Det samme gælder flere større motormagasiner etc.. og flere vil komme til i løbet af året.

Hvad koster en uge på Carbage run?
Idiotic Outlaws #225, vinderne af Carbage run 2019 fortæller:

“Hos Idiotic Outlaws #225 løber det hele rundt for omtrent 12.000dkk+/- samlet. (Uden indkøb af bil eller nedbrud, da man aldrig kan budgettere dette) De 12.000dkk+/- inkludere følgende: tilmelding, brændstof & olie (1kr/km), mad, drikke, fornøjelser samt for ikke at glemme div. forsikringer og afgifter. Det virker umiddelbart som et stramt beløb. (Læg mærke til det her er Carbage run, IKKE Gumball). Men alligevel har vi hvert år siden 2015 levet som “konger” undervejs på turen. Flere spørgsmål om budget eller generelt turen? Find os på Facebook ved at søge på “Idiotic Outlaws #225″ og ikke tøv med at smide en besked”.

Hvornår modtager vi vores klistermærker og rally skilte?
De bliver typisk udleveret ved check-in dagen før turen.

Hvordan kan jeg betale ved tilmelding?
Du kan betale online efter, at du har udfyldt tilmeldingsformularen. Du kan benytte såvel danske, som internationale kreditkort. Hvis du ønsker at betale via almindelig bankoverførsel, bedes du venligst kontakte os først på info@carbagerun.dk

Hvad hvis jeg bliver forhindret i at deltage efter tilmelding?
Som alle andre typer rejser, kan du købe en afbestillingsforsikring hos et forsikringsselsskab, du selv vælger.

Noget andet?
Ja, sørg for at der er plads på begge sidedører af din bil til Carbage run teamnummer. Størrelsen er 38×28 cm (BxH).