Sommer 2020

Carbage run Scandinavia Summer edition 2020

 

 

Tilmelding her – Stadig ledige billetter

Hvornår? 
Sommerudgaven 2020 til Ukraine afholdes fra 29. juni til 3. juli 2020.

Start
Starten finder sted i Harzen, Tyskland – alle teams checker ind dagen før d. 28. juni 2020.

Det skandinaviske Carbage run kombineres med en af de hollandske udgaver. Dette betyder, at skandinaverne kommer til at opleve det største Carbage run nogensinde.

Rute
En fantastisk rute primært på mindre veje gennem Polen, Tjekkiet, Ukraine og Slovakiet. Målet bliver i grænseområdet mellem Slovakiet og Østrig.

Bilen
Bilen skal være fra 2005 eller ældre og skal selvfølgelig opfylde alle lovligmæssige krav. Men vi udfordrer dig også til ikke bare at starte i en gammel spand. Brug dine skjulte talenter og fantastiske kreativitet og vis os din originale skrammelkasse ved starten!

Hvad koster det? 
Tilmeldingsgebyret har været det samme i årevis og hæves heller ikke i 2020. Deltagelsen koster 468 euro for et team inklusive 2 deltagere (excl. campsite). Hvert ekstra teammedlem koster 68 euro.

Splitbetaling: Vi tilbyder, at du kan dele betalingen af teambilletten op i 2 rater á 234 euro.

Hver hold modtager 2 rallyskilte samt et sæt klistermærker bestående af 2 dørklistermærker og vinduesklistermærke. Roadbook udsendes til alle deltagere ca. 4 uger før start. Du kan booke plads i vores camps for 68 euro pr. person (Du skal selv medbringe telt).

Pris
Carbage Run handler ikke om tid og / eller hastighed. Hver dag får du udfordrende og skøre opgaver, der sikrer, at du ender i de underligste situationer. Du kan optjene point med disse opgaver. Holdet med flest point er vinderen. Derudover tildeles en pris til holdet med den mest originale bil. Dette bestemmes demokratisk på grundlag af afstemninger. Præmierne er som følger:

1. præmie: 1.000 €
2. præmie: € 500
3. præmie: € 250
Originalitetspris: € 500

Udover præmiepenge er der noget meget vigtigere at vinde: Alle fire prisvindere får en gratis billet til sommerudgaven 2021.

Tilmelding

Vi opfordrer alle til at tilmelde sig så hurtigt som muligt, da planlægning og organisering af Sommer 2020 til Ukraine tager længere tid end normalt og kræver, at vi er i stand til at udlevere oplysninger om deltagerne til de ukrainske myndigheder i god tid.

Ved tilmelding skal teamets kaptajn (Den som tilmelder holdet) opgave navn, adresse, mail og telefonnummer. Derudover skal alle teammedlemmernes navn, unikke mailadresse samt telefonnr. indtastes. Det er muligt at booke campbilletter og / eller tilføje deltagere indtil d. 1. maj 2020.

Se teamlisten her

Påkrævet pas
Du kan kun komme ind i Ukraine med et gyldigt pas. Til denne udgave er det derfor obligatorisk at have et pas.