Sommer 2022

 


Carbage run Sommerudgave 2022 til Østblokken i uge 27

Navnet på denne udgave er blevet ændret fra “Ukraine” til “Østblok”. Årsagen til dette behøver ingen forklaring i betragtning af situationen i Ukraine.
Vi har en alternativ rute klar, hvor vi kører gennem Ungarn i stedet for Ukraine. Kun 10 % af ruten var planlagt gennem Ukraine, og kun 1 lokation skal ombookes. Derfor kan vi med sikkerhed sige: denne udgave fortsætter! Rutekortet øverst på denne side viser den nye/alternative rute.

Tilmeld dig her
(Du kan tilmelde dig uden at have hverken bil eller team klar)

Se teamlisten her

Hvornår?
Uge 27 – 3. juli til 7. juli – 2022

Start
Starten finder sted i Harzen, Tyskland

Rute
En fantastisk rute primært på mindre veje gennem Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn.

Bilen
Bilen skal være fra 2007 eller ældre og skal selvfølgelig opfylde alle lovligmæssige krav. Men vi udfordrer dig også til ikke bare at starte i en gammel spand. Brug dine skjulte talenter og fantastiske kreativitet og vis os din originale skrammelkasse ved starten!

Hvad koster det? 
Tilmeldingsgebyret har været det samme i årevis og hæves heller ikke i 2022. Deltagelsen koster 468 euro for et team inklusive 2 deltagere (excl. campsite). Hvert ekstra teammedlem koster 68 euro.

Du behøver ikke at købe campsitebilletter eller tilføje ekstra personer før foråret 2022.

Hver hold modtager 2 rallyskilte samt et sæt klistermærker bestående af 2 dørklistermærker og vinduesklistermærke. Roadbook udsendes til alle deltagere ca. 4 uger før start. Du kan booke plads i vores camps for 68 euro pr. person (Du skal selv medbringe telt).

Præmier
Carbage Run handler ikke om tid og / eller hastighed. Hver dag får du udfordrende og skøre opgaver, der sikrer, at du ender i de underligste situationer. Du kan optjene point med disse opgaver. Holdet med flest point er vinderen. Derudover tildeles en præmie til holdet med den mest originale bil. Dette bestemmes demokratisk på grundlag af afstemninger. Præmierne er som følger:

1. præmie: 1.000 €
2. præmie: € 500
3. præmie: € 250
Originalitetspris: € 500

Udover præmiepenge er der noget meget vigtigere at vinde: Alle fire prisvindere får en gratis billet til sommerudgaven 2022.

Tilmelding

Ved tilmelding skal teamets kaptajn (Den som tilmelder holdet) opgave navn, adresse, mail og telefonnummer. Derudover skal alle teammedlemmernes navn, unikke mailadresse samt telefonnr. indtastes. Det er muligt at booke campbilletter og / eller tilføje deltagere indtil d. 1. juni 2022.

Tilmeld dig her

Se teamlisten her