Sommer 2021

Carbage run Scandinavia Summer edition 2021

Covid-19! Sommer 2021 er udsat til 2022 – alle deltagere er blevet adviseret d. 30. april per mail.

 


Tilmeld dig her
(Du kan tilmelde dig uden at have hverken bil eller team klar)

Se teamlisten her

Hvornår?
d. 4. juli til d. 8. juli 2021 – uge 27 (check-ind d. 3. juli)

Start
Starten finder sted i Harzen, Tyskland

Rute
En fantastisk rute primært på mindre veje gennem Polen, Tjekkiet, Ukraine og Slovakiet. Målet bliver i grænseområdet mellem Slovakiet og Østrig.

Bilen
Bilen skal være fra 2006 eller ældre og skal selvfølgelig opfylde alle lovligmæssige krav. Men vi udfordrer dig også til ikke bare at starte i en gammel spand. Brug dine skjulte talenter og fantastiske kreativitet og vis os din originale skrammelkasse ved starten!

Hvad koster det? 
Tilmeldingsgebyret har været det samme i årevis og hæves heller ikke i 2021. Deltagelsen koster 468 euro for et team inklusive 2 deltagere (excl. campsite). Hvert ekstra teammedlem koster 68 euro.

Du behøver ikke at købe campsitebilletter eller tilføje ekstra personer før foråret 2021.

Tilmeld nu – betal i oktober: Få en plads på teamlisten nu – book en teambillet og vent med at betale til oktober.

Splitbetaling: Vi tilbyder, at du kan dele betalingen af teambilletten op i 2 rater á 234 euro.

Hver hold modtager 2 rallyskilte samt et sæt klistermærker bestående af 2 dørklistermærker og vinduesklistermærke. Roadbook udsendes til alle deltagere ca. 4 uger før start. Du kan booke plads i vores camps for 68 euro pr. person (Du skal selv medbringe telt).

Præmier
Carbage Run handler ikke om tid og / eller hastighed. Hver dag får du udfordrende og skøre opgaver, der sikrer, at du ender i de underligste situationer. Du kan optjene point med disse opgaver. Holdet med flest point er vinderen. Derudover tildeles en præmie til holdet med den mest originale bil. Dette bestemmes demokratisk på grundlag af afstemninger. Præmierne er som følger:

1. præmie: 1.000 €
2. præmie: € 500
3. præmie: € 250
Originalitetspris: € 500

Udover præmiepenge er der noget meget vigtigere at vinde: Alle fire prisvindere får en gratis billet til sommerudgaven 2022.

Tilmelding

Vi opfordrer alle til at tilmelde sig så hurtigt som muligt, da planlægning og organisering af Sommer 2021 til Ukraine tager længere tid end normalt og kræver, at vi er i stand til at udlevere oplysninger om deltagerne til de ukrainske myndigheder i god tid.

Ved tilmelding skal teamets kaptajn (Den som tilmelder holdet) opgave navn, adresse, mail og telefonnummer. Derudover skal alle teammedlemmernes navn, unikke mailadresse samt telefonnr. indtastes. Det er muligt at booke campbilletter og / eller tilføje deltagere indtil d. 1. maj 2021.

Tilmeld dig her

Se teamlisten her

Påkrævet pas
Du kan kun komme ind i Ukraine med et gyldigt pas. Til denne udgave er det derfor obligatorisk at have et pas.