Sommer 2023

 


Uge 27 til Rumænien
Start i Tyskland og slut i Østrig. Den ultimative road trip gennem Ungarn, Serbien, Kroatien og Rumænien.

Uge 35 til Portugal
Start i Belgien. De smukkeste veje og betagende udsigt. Det bedste fra Frankrig, Spanien og Portugal.

Hvornår?

Sommerudgaven 2023 til Rumænien finder sted fra den 2. til den 6. juli 2023.
5 dages kørsel, fra søndag til torsdag.

Sommerudgaven 2023 til Portugal finder sted fra den 27. til den 31. august 2023.
5 dages kørsel, fra søndag til torsdag.

Vi kører i 2023 sammen med det tyske Carbage run. Først-til-mølle.Det betyder, at du ikke kan vente mange måneder med at tilmelde dig, da deltagerantallet er begrænset.

Ruten til Rumænien
Løbet starter nær trelandspunktet (Tyskland, Østrig, Tjekkiet). Vi kører gennem Østrig, Ungarn, Serbien, Kroatien, Rumænien. Den endelige destination er i Østrig.

Ruten til Portugal
Løbet starter i Belgien og vi kører gennem Frankrig, Spanien og Portugal. Den endelige destination er i Spanien.

I et Carbage run kører du ikke på motorvejen. Hver dag får du en detaljeret beskrivelse af ruten, som du kan køre med på de smukkeste veje i Europa!

Bilen? 
Bilen skal være 20 år eller ældre og skal selvfølgelig opfylde alle lovmæssige krav. Men vi udfordrer dig også til ikke bare at starte i en gammel spand. Brug dine skjulte talenter og fantastiske kreativitet og vis os din originale skrammelkasse ved starten!

Hov – I har ændret bilens alder fra minimum 15 år til 20 år?
Ja, gældende fra sommer 2023 har vi ændret aldersgrænsen for at imødekomme den stadig stigende tendens med at deltage i alt for moderne biler samt for at møde de samme krav som Carbage run i resten af Europa har haft i årevis. Carbage run er for gamle skrammelkasser.
Havde du planlagt at deltage i sommer 2023 med en 15 år gammel skrammelkasse? Det kan du sagtens – ingen problem. Du kan bare ikke deltage i pointkonkurrencen.
Skriv til info@carbagerun.dk, hvis du er i tvivl.

Hvad koster det? 
Deltagelsen koster 399 euro for et team inklusive 2 deltagere (excl. campsite). Hvert ekstra teammedlem koster 49 euro.

Hver hold modtager 2 rallyskilte samt et sæt klistermærker bestående af 2 dørklistermærker og vinduesklistermærke. Roadbook udsendes til alle deltagere ca. 4 uger før start. Du kan booke plads i vores camps for 69 euro pr. person (Du skal selv medbringe telt).

Præmier
Carbage Run handler ikke om tid og / eller hastighed. Hver dag får du udfordrende og skøre opgaver, der sikrer, at du ender i de underligste situationer. Du kan optjene point med disse opgaver. Holdet med flest point er vinderen. Derudover tildeles en præmie til holdet med den mest originale bil. Dette bestemmes demokratisk på grundlag af afstemninger. Præmierne er som følger:

1. præmie: 1.000 €
2. præmie: € 500
3. præmie: € 250
Originalitetspris: € 500

Tilmelding

Skynd dig, da deltagerantallet er begrænset efter Først-Til-Mølle. Det er ikke nødvendigt at have gammel spand ved tilmelding. Du kan sende oplysningerne på din bil senest d. 1. juni 2023.

Regler
Ved tilmelding accepterer du vores reglement (PDF)