Sommer

Svenska – klicka här

Rute:

29/7 – Dag 0: Check-in og fest – Harz, Germany
30/7 – Dag 1: Harz – Black forest, Germany
31/7 –  Dag 2: Black forest – Piedmont region, Italy
1/8 –  Dag 3: Piedmont region – Carmargue, France
2/8-  Dag 4: Camargue – Andorra
3/8-  Dag 5: Andorra – Basque region, Spain

 

Carbage run er for alle, som har lyst til at komme på et unikt eventyr sammen med en masse fantastiske mennesker!

Køn eller ikke køn –  dreng eller pige – kvinde eller mand. Har du haft kørekort i et par år og adgang til en 15 år gammel bil, så kan du komme med. Nogle kører for at vinde – nogle kører bare pga. smukke ruter – nogle kører pga. fællesskabet – Andre kører pga. det hele 🙂 Du finder selv din måde at køre et Carbage run på.

Du behøver ikke at vide en dyt om biler for at deltage!

Målet
Dette roadtrip handler ikke om fart. Resultatet afhænger ikke af tid/fart, men kreativitet, opfindsomhed og dristighed, krydret med det at overskride grænser. Hver dag modtager du et sæt opgaver og du kan optjene point. Disse udfordringer vi stiller dig, vil uden tvivl bringe dig i mange sjove situatíoner, du sent vil glemme! Der er pengepræmier på spil, men vigtigst af alt er, at du får en fantastisk tur sammen med de andre Carbage runnere. Fællesskabet er unikt og en uskreven regel er, at vi holder sammen og hjælper hinanden på turen.

Din første udfordring
Først skal du finde en bil der er min. 15 år gammel og bagefter få den til at ligne en Carbage bil. Om du vælger at ombygge din bil eller dekorere den med et par klistermærker er underordnet, vigtigst af alt er, at du, sammen med de andre Carbage runnere, er med på en oplevelse for livet.

Præmier
Selvom The Carbage run ikke handler om fart, kan du vinde pengepræmier ved at udføre daglige opgaver eller ved at køre den mest originale Carbage run bil.

Præmier:
1. præmie: 12.000 kr.
2. præmie: 8.500 kr.
3. præmie: 5.000 kr.
Den mest originale bil: 8.500 kr.

Der vil dog være mulighed for at komme på en venteliste, hvis vi melder udsolgt!

Carbage run begynder, så snart du melder dig til, og du bliver med det samme en del af et stærkt fællesskab………………

Regler
Selv dit livs vildeste roadtrip har nogle regler. Alle teammedlemmer bliver på et tidspunkt bedt om at underskrive The Carbage run reglement digitalt via DocuSign. Læs REGLEMENT.

Hvad koster det?
Prisen er 3.495 kr. for en bil inkl. 2 deltagere. For hver ekstra deltager i bilen er prisen 499 kr. pr. person. Hvad får du for det?

  • Special designede ruter og daglige opgaver.
  • Mulighed for at vinde pengepræmier.
  • Sjove fester hver aften med adgang til mad og drikke til fornuftige priser.
  • 2 officielle Carbage run rally skilte til placering i inde i bilen.
  • 3 klistermærker, 2 af dem med det teamnummer du har valgt
  • The Carbage run Roadbook (manual).
  • Unik oplevelse for livet med fest, udfordringer og fællesskab.
  • Top professionelt arrangement

Camping/overnatning:
Du har derudover mulighed for at booke plads på The Carbage run camp site, som vi vil sætte op hver dag. Et campingpas for alle 5 nætter koster 399 kr. pr. person (plus check-in overnatning i vores startcamp). Det er ikke 5-stjernet camping, men helt ærligt! Det er The Carbage run og det er stedet, hvor Carbage runnere mødes og fester. Vi sørger naturligvis for toilet- og badefaciliteter, adgang til billig mad og drikke samt musik. Vil du overnatte på hotel? Ingen problem! Bare book det selv og lad vær med at bestille vores camping pas.